Vrienden van Graceland Festival

Wie zijn wij en wat doen we?
De stichting Vrienden van Graceland verzorgt o.a. de fondsenwerving voor het Graceland Festival. Dit doen wij bijvoorbeeld door het aanbieden van sponsorpakketten voor zowel particulieren, ondernemers en organisaties. Daarnaast organiseren we via onze Graceland Festival business club bijeenkomsten om ondernemers en organisaties die het festival een warm hart toedragen, met elkaar in contact te brengen. Tenslotte werken we d.m.v verschillende activiteiten/evenementen en PR aan het vergroten van de naamsbekendheid van het Graceland Festival onder kerken, geloofsgemeenschappen en studentenverenigingen.

Wat bieden wij uw organisatie en wat kunnen we voor elkaar betekenen?
Het Graceland Festival is een mooie gelegenheid om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. U kunt dit doen door te kiezen voor één van de sponsorpakketten, maar ook door op andere manieren het Graceland Festival financieel of materieel te ondersteunen.

Wilt u op uw eigen creatieve, interactieve manier invulling geven aan sponsoring om zo uw doelgroep te bereiken, dan zijn bijvoorbeeld de ‘vrije ruimte plekken’ op het festivalterrein wellicht iets voor u. Graag zoeken we samen met u naar de beste manier om uw deelname tot zijn recht te laten komen. Heeft u een goed idee over hoe uw organisatie waarde toe kan voegen aan het Festival of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op met Richard Aeilkema  0645408520, Otto Overeem 0651499326 of Durk de Boer 062158545 of mail naar vriendenvan@gracelandfestival.nl voor meer informatie.

Graceland Supporter

Vind je Graceland een tof festival? Word dan Graceland Supporter. Op deze manier ondersteun je het festival en krijg je er ook nog wat voor terug. Je krijgt nl. korting op je festivalticket en er wordt, afhankelijk van je pakket, een speciaal arrangement voor je geregeld. Daarnaast houden we je op de hoogte van nieuws en activiteiten. Je kunt kiezen voor Graceland Supporter Brons, Zilver of Goud voor 5, 10 of 15 euro per maand.

Graceland Supporter Brons; 50% korting op je kaartje voor Graceland Festival, uitnodiging voorbackstage tour tijdens het Graceland Festival.

Graceland Supporter Zilver: 75 % korting op je kaartje voor Gracelandfestival, ontbijtpakket voor 1 persoon tijdens het Graceland Festival, meet and greet met artiest tijdens het Graceland Festival.

Graceland Supporter Goud: 1 gratis kaartje voor Gracelandfestival, 1 Graceland Festival goodiebag, ontbijtpakket voor 2 personen afgeleverd op moment naar keuze tijdens Graceland Festival, backstage meet and greet met artiest tijdens het Graceland Festival.

Hier kun je je aanmelden als Graceland Supporter

Graceland Member / Ondernemers

Bent u Ondernemer/Zzp’er  en draagt u het festival een warm hart toe? Meld u dan aan als  Graceland Business Club Member óf lid de Club van 100 (ook onderdeel van de Graceland Festival Business Club). Hier wordt het nuttige met het aangename gecombineerd in een culturele omgeving waar u ontspannen  kunt netwerken. Even geen ‘business as usual’, maar prettig zakendoen in een ongedwongen festivalsfeer! Aanmelding via vriendenvan@gracelandfestival.

Als Business Club Member kunt u kiezen voor de Club van 100 of u kiest voor een Memberpakket Goud, Zilver of Brons.

Uw voordeel als lid van de Club van 100:

 • Vermelding van uw logo op de website www.gracelandfestival.nl
  –  Uitnodiging voor Businessclub events (ook tijdens het Graceland Festival)
  – 20 % korting op 2 festivalkaarten voor het Graceland Festival
  – 25 % korting op 2 dagkaarten voor het Graceland Festival
  – 1 Graceland Festival goodiebag

Uw voordeel als Member Goud, Zilver of Brons: een uitbreiding op het bovenstaande pakket, met o.a. een advertentie in de programmakrant, dagkaarten festival etc. Zie overzicht sponsorpakketten.

Wilt u zich aanmelden als Graceland Business Club Member of wilt u lid worden van de Club van 100? Dan kunt u een mail sturen naar vriendenvan@gracelandfestival.nl of neem gerust contact op met Richard Aeilkema  0645408520, Otto Overeem 0651499326 of Durk de Boer 062158545

Graceland Sponsor / Organisaties

Wilt u zich als bedrijf of stichting verbinden met het Graceland Festival? Dan is sponsoring misschien interessant voor u. Als sponsor heeft u de keuze uit één van onze sponsorpakketten Brons, Zilver en Goud. Het festival biedt u als sponsor een prachtige kans om uw organisatie te profileren tijdens de festivaldagen.

Uw voordeel als sponsor:

 • Een eigen promoplek op het terrein voor promotiedoeleinden
 • Vertonen van promomateriaal tijdens concerten
 • Advertentie in de programmakrant
 • Toegangskaarten voor het festival en nog veel meer.

Uiteraard bent u ook automatisch lid van de Graceland Festival Business Club en geniet u van alle voordelen die dit lidmaatschap biedt.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact op met Richard Aeilkema  0645408520, Otto Overeem 0651499326 of Durk de Boer 0621585451.

De Graceland Festival Business Club verbindt ondernemers die zich herkennen in het gedachtengoed van het festival. Het gaat in de Business Club om ontmoeting, inspiratie, uitwisseling en ondernemen. Het netwerken door ondernemers vormt daarbij de basis.

Vier keer per jaar organiseert de Business Club voor de members, sponsoren en geïntereseerde ondernemers en organisaties een Business Event, waaronder één event op het Graceland festival zelf. Tijdens het Business Event op het festival wordt het nuttige met het aangename gecombineerd in een culturele omgeving. Even geen ‘business as usual’, maar prettig netwerken in een ongedwongen festivalsfeer!

Als lid van de Club van 100 of als Graceland Member of Sponsor bent u automatisch lid van de Graceland Festival Business Club en geniet u van alle voordelen die dit lidmaatschap biedt.

Herkent u zich als ondernemer in het gedachtengoed van het Graceland Festival? Vindt u het belangrijk dat er een christelijk festival is, een plek waar mensen elkaar ontmoeten en op een liefdevolle en kritische manier onderweg zijn met zichzelf, hun naaste en God? Een plek waar wordt genoten van kunst en muziek en waar je wordt vernieuwd in je denken? Word dan nu lid van de Graceland Business Club!

Bent u geïnteresseerd, meld je aan als member.
Of mail ons: vriendenvan@gracelandfestival. Of bel met Richard Aeilkema  0645408520, Otto Overeem 0651499326 of Durk de Boer 062158545.

Wilt u meer informatie om ons financieel te ondersteunen en/of op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Word dan vriend van het Graceland Festival en neem contact met ons op via vriendenvan@gracelandfestival.nl.

Stichting Vrienden van Graceland
Adres:          Hoofdweg 112A, 9761 EL, Eelde
KVK:             66045053
IBAN:           NL83 RABO 0310523982

Als u meer wilt weten over de stichting kunt u het meerjarenbeleidsplan lezen.

Stichting Graceland Festival
Adres:         De Pol 11, 9312VA, Peize
Contact:     +31 645408520
RSIN#:       854789510

We zijn bezig met het verkrijgen van de ANBI status.
Beleidskaders
Financiële verantwoording