Over Graceland Festival

Graceland Festival staat in het teken van prikkelende praters, intieme muzieksets, rustgevende meditatie en kleine kunst.

God is hierin de inspiratiebron voor creativiteit en de manier van omgaan met jezelf, de ander en de wereld.

Het festival vindt plaats op het glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten. Het terrein zal worden omgetoverd tot vrijplaats voor mensen die behoefte hebben aan verdieping en ontspanning.

Thema: Het Grote Experiment. Het is de 500ste verjaardag van de reformatie; er ontstond een nieuwe radicale vorm van het christelijk geloof.

Nu heeft deze generatie de kans om samen zelfbewust en zelfkritisch te zoeken naar geloven in deze tijd. Graceland nodigt je uit om creatief en constructief bij te dragen aan Het Grote Experiment: ‘Seculier christen-zijn: hoe en wat?’

Graceland is er voor
De idealist en de realist
De criticus en de positivist
De kerkganger, de kerkloze en de kerkplanter

Wanneer is het festival precies? Wanneer kan ik komen?

Het festival is van 18 augustus 12:00 uur  – 20 augustus 18:00 uur. Je kan vrijdag vanaf 08.30 terecht op het festivalterrein. Donderdag al komen? Reserveer dan het speciale ticket hiervoor.

Waar vindt Graceland plaats en hoe kom ik daar?

Op evenemententerrein Paasheuvel in Vierhouten (tussen Apeldoorn en Zwolle). Als je met het openbaar vervoer gaat, kun je vanaf meerdere treinstations naar bushalte Noordkampen, Vierhouten. Vanaf daar is het vier minuten lopen.

Kom je met de auto? Het adres is ‘t Frusselt 30 Vierhouten. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeren is verplicht op het speciaal ingerichte parkeerterrein en parkeerkaart kost € 10 euro, die je contant afrekent met de verkeersregelaars.

Waar en hoe kan in overnachten tijdens het festival?

Er is genoeg ruimte voor tenten en campers op het kampeerterrein van Graceland Festival. Standaard kamperen is met tent en dat zit bij je ticket in. Kom je met een vouwwagen, caravan of camper? Dan heb je een aparte ticket nodig. Dat geldt ook voor stroom bij je plek. Voor andere overnachtingsmogelijkheden kijk bij de tickets. Zit daar niets tussen naar wens? Neem dan even contact met ons op.

Mag ik mijn eigen drank en voedsel meenemen?

Het is niet toegestaan consumpties mee te nemen op het festivalterrein, behalve water. Consumpties kun je kopen met de hiervoor bestemde munten en niet met pin en/of contant geld. De consumptiemunten koop je bij de kassa. Gekochte munten worden niet retour genomen. Bij de entree is er een verplichte tassencontrole door beveiligingsmedewerkers waar gecontroleerd wordt op verboden middelen. Uiteraard is eigen eten en drinken wel toegestaan op het campingterrein.

Is er EHBO aanwezig?

Er zijn gediplomeerde EHBO’ers op het festivalterrein aanwezig die eerste hulp kunnen verlenen.

Mag ik met mijn auto het kampeerterrein op?

Nee. De parkeerplaatsen zijn heel dichtbij de camping., dus prima te lopen.

Artikelen